Gellak

Je wil je nagels een mooi kleurtje geven, maar je worstelt altijd opnieuw met je nagellak. Ofwel is het potje nagellak uitgedroogd, ofwel is je ene hand mooi gelakt en lijkt de andere op een abstract kunstwerk, ofwel breekt er na twee dagen al een stukje af. Herkenbaar? Gellak is het antwoord op al je nagelfrustraties. Oef! Geniet wekenlang van sterke, verzorgde nagels in je favoriete kleur.

Hoe het werkt

Gellak wordt aangebracht zoals nagellak, maar hardt uit onder een LED-lamp. Hierdoor droogt de lak sneller dan gewone nagellak. Ook zorgt de lamp ervoor dat de gellak – en dus je nagel – steviger wordt. Handig!

Je kan kiezen uit een ruim aanbod van kleuren, glitters en nail-art.

De voordelen van gellak

Gellak zorgt ervoor dat je drie weken lang stralende én sterke nagels hebt. Je hoeft dus niet meer elke dag te vrezen voor een afgebroken stukje nagellak. Na drie weken moeten de nagels worden bijgewerkt, aangezien de gellak mee uitgroeit met de groei van je nagels. 

Gellak biedt bescherming en versteviging van de natuurlijke nagel en verbergt eventuele onvolmaaktheden. Je nagels breken minder snel af en kunnen makkelijker groeien. En nog beter nieuws: gellak beschadigt je eigen nagels niet. Ezuri gebruikt professionele producten en de juiste verzorging om je nagels te beschermen en te voeden.

Andere behandelingen

Van top tot teen. Van medisch tot esthetisch.