Wimperlift

Bij een wimperlift of lash lift worden je natuurlijke wimpers vanaf de wortels gelift. Het resultaat zijn volle, lange wimpers en een open, frisse blik. Deze behandeling is er voor iedereen, of je nu korte, lange, rechte of gekrulde wimpers hebt.

DE VOORDELEN VAN EEN WIMPERLIFT

Elke ochtend je wimpers krullen? Hoeft niet meer, want de wimperlift houdt je wimpers één à twee maanden gekruld en gelift. En laat je ook je wimpers kleuren, dan kan je ook je mascara in de badkamerkast laten liggen. Handig! Ook voor mensen die geen wimperextensions kunnen of willen dragen, is een wimperlift de oplossing. Je gelifte wimpers zijn trouwens tegen alle omstandigheden bestand: water, zweet of tranen hebben geen effect op het resultaat.

Hoe het werkt

Je wimpers worden tegen een siliconenpad gelegd om er een mooi gekrulde vorm in te brengen. Een permanentvloeistof wordt aangebracht en werkt enkele minuten in. Daarna wordt een fixeergel toegevoegd die de permanentvloeistof op z’n plaats zet en houdt. Et voilà: sterke, gekrulde wimpers voor de komende zes tot acht weken.

Combineer de wimperlift met een wimperkleuring en een wenkbrauwlift voor een verzorgde en frisse uitstraling.

Advies voor de eerste 24 uur na de behandeling

  • Vermijd mascara, oogmake-up, oogcrèmes of serums
  • Raak zo weinig mogelijk je wimpers aan
  • Ga niet zwemmen of in de sauna
  • Vermijd stromend water over de wimpers
  • Vermijd oliehoudende producten, deze kunnen het effect van de lifting verzwakken
Wimperlift voor-2 Wimperlift na-2
Wimperlift voor-1 Wimperlift na-1

Andere behandelingen

Van top tot teen. Van medisch tot esthetisch.